Nieuws

Nieuwsbericht - 1 maart 2021

Boris van der Ham: "Geef ze veel waardering in de Week van de AfvalHelden."

Week van de AfvalHelden

Van 1 tot en met 7 maart is het de Week van de AfvalHelden. De afvalbranche is onmisbaar voor het draaiend houden van de maatschappij. Een sleutelpositie hierin is weggelegd voor alle mannen en vrouwen die het werk in de praktijk uitvoeren. Zij verdienen het waardering en trots te ervaren. Ze zijn onze Helden - met een hoofdletter H - en dát staat centraal tijdens de Week van de AfvalHelden.

Boris van der Ham, voorzitter Vereniging Afvalbedrijven:
"Als we afval hebben weggegooid, gebeurt er daarna zoveel mee. Het wordt verwerkt tot nieuwe producten, het wordt gerecycled, er worden nieuwe grondstoffen gemaakt, het wordt tot duurzame energie vermaakt of het wordt veilig opgeborgen als er niks anders mee gebeuren kan."

"Alle mensen die werken in de afvalsector zijn Helden, want ze houden onze samenleving schoon en veilig. Deze week is het de Week van de AfvalHelden, maar eigenlijk is het het hele jaar door de tijd dat we AfvalHelden in het zonnetje moeten zetten. Geef ze een duim, geef ze een extra kop koffie. Geef ze veel waardering in de Week van de AfvalHelden."

#AfvalHelden #WeekvandeAfvalHelden

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van de NVRD, de Vereniging Afvalbedrijven en het O&O Fonds GEO. De week vindt dit jaar voor het eerst plaats. Meer informatie over de week is te vinden op www.weekvandeafvalhelden.nl.

Daniëlle van Vleuten

Contactpersoon
Daniëlle van Vleuten

Daniëlle van Vleuten op LinkedIn

Jennifer Koster-Bos

Contactpersoon
Jennifer Koster-Bos

Jennifer Koster-Bos op LinkedIn

Onze nieuwsbrief
ontvangen?

Circulaire economie

Circulaire economie

Klimaat

Klimaat

Europa

Europa

Recycling en restmaterialen

Recycling en restmaterialen

Duurzame energie

Duurzame energie

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid en gezondheid