Header fietser

Nieuws

Nieuwsbericht - 12 oktober 2021

Leer omgaan met Agressie en Geweld

Jaarcongres 2021 Stichting Arbocatalogus Afvalbranche

๐˜๐˜ข๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ต๐˜ˆ๐˜ˆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ.

Vorige week maakte de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche het programma van haar jaarcongres bekend. Het gaat dit jaar over het thema Agressie en Geweld.

De stichting wil leidinggevenden en KAM-specialisten leren hoe je hiermee omgaat binnen de eigen organisatie. Tijdens interactieve sessies krijgen de deelnemers tools aangereikt waarmee ze direct met medewerkers en collegaโ€™s aan de slag kunnen. Tijdens de sessies gaat het over pesten op de werkvloer, verbale agressie en agressie in het verkeer. Het jaarcongres vindt plaats op dinsdagmiddag 23 november in Zaltbommel.

Meer informatie over programma en aanmelden is te vinden op www.arbocatalogus-afvalbranche.nl

ย 

Daniรซlle van Vleuten

Contactpersoon
Daniรซlle van Vleuten

Daniรซlle van Vleuten op LinkedIn

Onze nieuwsbrief
ontvangen?

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid en gezondheid